Wie zijn wij?

Wij zijn de Delftse Modelbouwvereniging,

…kortweg DMV.

We zijn een gezellige en leuke N-spoor vereniging met ca. 25 enthousiaste leden van alle leeftijden!

Tijdens vaste clubavonden bouwen we aan de Nederlandse modulebaan en Duitse  bergbaan. We praten elkaar bij met een kopje koffie of fris en helpen elkaar verder in deze mooie hobby. Daarnaast nemen we ongeveer vier keer per jaar deel aan een evenement om onze modelspoorbaan te presenteren.

In onze clubruimte zijn we druk bezig om bestaande modules op te knappen of nog mooier te maken en er is ook ruimte voor de bouw van nieuwe modules met industrie, stedelijke en landelijke omgeving.

We besturen onze modulebaan met het programma Koploper i.c.m. hardware van Dinamo. Zo kunnen we analoge en digitale treinen op dezelfde baan geautomatiseerd door elkaar laten rijden.

Heb jij ook interesse in spoor N?

Normaal gesproken organiseren wij inloopavonden. Door COVID-19 hebben wij besloten voorlopig geen publiek toe te laten. Zodra dit weer kan zullen wij dit op onze site en Facebook vermelden.

Bezoekadres: Kleveringweg 19, unit 4B, 2616 LZ Delft

Vragen? Neem contact op via de contactpagina op deze website

Voor de meest recente updates, bezoek eens onze Facebookpagina!