Lid worden

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De Delftse Modelbouwvereniging is een jonge, dynamische vereniging, gespecialiseerd in N-spoor. Van het in modules bouwen van een Nederlandse en een Duitse N-spoorbaan. Tevens worden er door de leden modeltreinen omgebouwd. De verschillende soorten modelspoor zorgen voor een brede kennis. Er is dus veel hulp aanwezig voor hen die elk naar hun eigen ideeën met modelspoor bezig willen zijn. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en kennis). En daarom willen wij uitbreiden.

 

 

 

 

De vereniging heeft leden uit de regio Delft en omstreken. Op de vaste clubavonden op maandag- en donderdagavond, wordt er gebouwd en gepraat van ± zeven tot half elf. Dit alles gebeurt aan de Kleveringweg 19, unit 4B, Delft. Zie contact/routebeschrijving.

Ben jij 14 jaar of ouder en geïnteresseerd in modelspoor en vind je het gezellig om je hobby in clubverband uit te oefenen, kom dan eens langs op een van de clubavonden. Graag vooraf even contact opnemen, dan helpen we je de weg te vinden en kom je niet voor een dichte deur te staan.