DMV

4 weeks 11 hours ago

Delftse Modelbouwvereniging updated their cover photo.

1 month 1 day ago

Afgelopen weekend hebben we deelgenomen aan Modelspoorbeurs Zutphen. Dit was een groot succes, gezellig publiek, leuke banen en reden onze treinen over een nog niet eerder vertoonde baanvorm. Kortom wij hebben een leuk weekend gehad. Voor wie niet geweest is, we hebben nog een aantal foto's.

1 month 1 week ago

Aanstaand weekend Modelspoorbeurs Zutphen. Wij zijn er ook alle dagen met een leuke baan! Dus ben je in de buurt of heb je zin om naar een gezellige beurs te gaan dan hopen we je daar te zien. Banen, verkoop en gezelligheid dat is waar Modelspoorbeurs Zutphen voor staat. Voor meer info http://modelspoorbeurszutphen.com/

1 month 3 weeks ago

Morgen de laatste dag op Rail. Kom kijken naar onze baan op stand 2.5. Ben je er vroeg? Bezoek dan onze presentatie om 11 uur in het Rail theater. Wie weet zien we je morgen.